Sinus Care

Fereena Sinus Care

Selalu Bersin? Selsema? Jerawat Gatai-Gatai?

"Hanya Amalkan Sinuscare Masalah Teruk Kini Sembuh"
( MUDAH DAN BERIBU TESTIMONI YANG DIHASILKAN )

Selalu Bersin? Selsema? Jerawat Gatai-Gatai?

"Hanya Amalkan Sinuscare , Masalah Teruk Kini Sembuh"
( MUDAH DAN BERIBU TESTIMONI YANG DIHASILKAN )

SINUS CARE

Ikuti Kisah Penyakit Resdung

Derita seorang jejaka yang bernama Amirul , yang bermasalah jerawat di muka dan belakang badan.

❝ Saya Amirul , berusia 28 tahun . aku masih bujang. ❞

Aku mula perasan yang tubuh badan dan muka aku ni mula naik jerawat yang besar . Tapi paling teruk di Kawasan belakang badan.

Memanglah jerawat di badan boleh ditutup atau terlindung di sebalik pakaian kita, namun bagi yang mengalaminya, perasaan malu, tidak selesa dan keyakinan pasti merudum ketika melihat diri di depan cermin.

Paling tak best bila kawan pegang belakang kita nak menegur terasa benda timbul di permukaan badan kita dan bila nak buka ja baju orang ternampak .

Jadi aku mula cari jalan penyelesaian atas masalah yang aku sekarang ni  dan aku mula ketahui yang aku ni ada masalah resdung sebenarnya.

Alhamdulilah , selepas aku mula mengamalkan Sinuscare ni aku dapat merasa yang masalah resdung aku berkurangan . Masalah jerawat aku pun dah mula kurang . Terkejut aku dengan kesan yang sangat positif sejak amalkan Sinuscare ni . Terima kasih Sinuscare – Amirul

“ Adakah anda mengalami masalah yang sama ? ”

Tonton Video Di atas 👆

Apakah itu resdung?

Resdung adalah radang pada lapisan membran meliputi dinding ruang sinus. Ia berpunca daripada jangkitan kuman atau virus, alergi atau kelemahan sistem imun badan seseorang.

Radang sinus adalah keadaan dimana terjadinya jangkitan atau radang pada lapisan membrane pada rongga sinus. Radang sinus sering terjadi pada semua orang termasuk kanak-kanak.

Keadaan ini menyebabkan pesakit resdung menjadi lebih sensitif kepada persekitaran seperti habuk, bulu binatang, perubahan cuaca terutama sejuk, pencemaran alam sekitar dan jangkitan bakteria atau virus.

Masalah resdung yang sering menganggu kehidupan seharian kita

Bersin dan selsema kerap

Gatal rongga seperti hidung, telinga dan kawasan muka

Pernafasan jadi sukar dan tersumbat

Jerawat di muka dan belakang badan

Rambut gugur dan kelemumur

Sakit kepala (migrain)

Hidung sentiasa hidu benda yang busuk

Nafas yang kurang enak

PERIKSA TAHAP RESDUNG ANDA

TAHAP 1 (AWAL)
Bersin awal pagi, gatal-gatal muka, alah makanan laut/belacan dan kerap selsema
TAHAP 2 (AMARAN)
Jerawat pada muka , hingus berlendir , tekak berkahak , nafas berbau dan berkelemumur
TAHAP 3 (SERIUS/RESDUNG AKUT )
Asyik berbau benda busuk , kerap sakit belakang , deria bau dah rasa kurang , gatal-gatal seluruh badan dan berjerawat belakang badan
TAHAP 4 (KRITIKAL/RESDUNG KOMPLIKASI)
Sukar untuk bernafas , suara semakin perlahan/suara sukar keluar , migrain , meningitis dan kanser

Punca Masalah Resdung

Persekitaran

Alergi/Alahan

Jangkitan bakteria

Sistem imun yang lemah

Bulu haiwan peliharaan

Hama debu

Kurang minum air

Asap rokok

Apakah Berlaku Semasa Jangkitan Sinus?

Masalah berlaku semasa jangkitan kuman atau alahan menyebabkan terowong di rongga hidung membengkak dan menyumbat saluran sinus.

Ini menyebabkan cairan hinggus terkumpul dan menjadi nanah serta menyebabkan simptom seperti nafas berbau, hingus bertukar warna, pening-pening, demam dan sukar bernafas.

Sinus Care adalah satu produk campuran formulasi dibawah kategori tradisional yang lengkap ada kelulusan MAL dari Biro Farmaseutikal Kebangsaan Malaysia (KKM) dan kelulusan HALAL dari JAKIM, terbaik untuk mengatasi masalah sinusitis ini. Ambil tanpa rasa was-was dan ragu-ragu.

2
1 (10)
Artikel pada 24 Ogos 2022,di Petik Bernama.

SINUS CARE

0

Pengguna yang berjaya mengatasi masalah resdung dengan Sinus Care

0 %

Pengguna dapat kesan positif bila menggunakan produk Sinus Care

FUNGSI HEBAT SINUSCARE

WAJAH BARU SINUSCARE

BAGAIMANA SINUSCARE MERAWAT MASALAH RESDUNG?

Dengan bahan-bahan herba tradisional boleh hilangkan masalah resdung anda

CARA PENGAMBILAN SINUS CARE

1 Kapsul sebelum makan.
Pagi dan malam

Makan 1 Biji Pagi Sahaja Sebelum Makan

Untuk Membantu Tingkatkan Imun Badan

Yang Diharuskan Guna:

Digalakkan kanak-kanak menggunakan Sinustab

Baik untuk yang berumur 66 tahun kebawah

Sesuai untuk yang selalu bersin hampir setiap pagi

Disebabkan oleh mukus yang menyumbat hidung

Terutama jerawat yang naik dikawasan muka dan badan

Masalah mulut yang berbau disebabkan resdung

Sakit kepala yang disebabkan resdung

APAKAH YANG AKAN TERJADI PADA DIRI ANDA BILA AMALKAN SINUSCARE NI ?

Bertindak secara semulajadi didalam badan bagi meredakan sakit atau lender serta membantu mengurangkan jangkitan resdung
Bertindak lebih pantas selepas pengambilan sinuscare secara konsisten dan teratur
Menghentikan sinus menghasilkan lender yang baru dan meredakan bengkak dalam hidup
Membantu mengurangkan kegatalan hidung , mata dan telinga akibat kuman bakteria yang tersimpan di dalam rongga hidung
Meningkatkan system imunisasi badan , antibodi dalaman badan dan system pernafasan
Menghentikan kekerapan bersin di awal pagi dan selsema ringan yang disebabkan resdung

SAKSIKAN KAMI DI WHI TV3

Produk Sinus Care yang dijual melalui website ini dijamin 100% produk original , berkualiti dan diiktiraf HALAL oleh JAKIM.Sekiranya pembelian produk Sinus Care dari website ini ialah produk tiruan kami akan pulangkan kesemua wang anda

CIRI-CIRI UBAT BERDAFTAR

Betul ke orang yang makan Sinuscare ni berkesan ?

TESTIMONI PELANGGAN SINUS CARE

PENGHANTARAN PERCUMA!

Parcel anda akan dibungkus dengan cermat dan kemas seperti dalam gambar ini 

(Sinus Care dibungkus dengan bubble wrap)

PENGHANTARAN SETIAP HARI!

Tunggu apa lagi?! Dah ramai orang telah cuba dan puas hati dengan SINUS CARE

DAPATKAN PROMOTION SINUS CARE SEKARANG


Yang tak bestnya, tawaran istimewa & Hadiah Percuma ini akan tamat tak lama ja
lagi sebab ramai dah masuk list order Special Promo ni!!

FUNGSI LOOSE ITEM !

Bauan
Sinus

Sabun Resdung

SinusCare Aroma Oil

Kebaikan Vitamin C

WOW!!

Potongan Harga Yang Menarik!

RM 0

Harga Asal

RM 0

Harga Promosi

PAKEJ SINUS CARE

PAKEJ PERMULAAN

RM 90
  • 1 Botol Sinus Care
  • -
  • Free 1 Aroma Oil
  • -
  • -

* Tambahan Pos RM 10 Sabah/Sarawak 

Sesuai untuk resdung tahap biasa seperti bersin diwaktu pagi.

PAKEJ SEBULAN

RM 160
  • 2 Botol Sinus Care
  • -
  • Free 1 Bauan Sinus
  • Free 1 Sabun Resdung
  • -

* Tambahan Pos RM 10 Sabah/Sarawak 

Sesuai untuk yang berjerawat diwajah dan masalah bersin selsema. 

PROMOSI MENARIK! 55% OFF

Dapatkan set promosi 3 botol dengan 4 item extra free gift yang berbaloi hanya berharga RM250 sahaja!!

Diskaun yang sangat berbaloi dan murah!!

PAKEJ TAHAP SERIUS

RM 250
  • 3 Botol SinusCare
  • Free 1 Aroma Oil
  • Free 1 Bauan Sinus
  • Free 1 Sabun Resdung
  • Free 1 Hand Sanitizer 60ML

* Tambahan Pos RM 10 Sabah/Sarawak 

Sesuai untuk orang yang bermasalah sakit kepala, hidung gatal-gatal, jerawat, tekak berkahak dan nafas berbau.

Tiada Online Payment?

Klik Butang dibawah untuk
WhatsApp Staff HQ

BARANG SAMPAI

BARU BAYAR

Kami juga menerima CASH ON DELIVERY (COD). Boleh order dahulu dan bayar kepada posmen bila barang sampai ditangan!

SOALAN-SOALAN YANG KERAP DITANYA

Ibu mengandung tidak sesuai untuk amalkan sinus care

Untuk pesakit resdung tahap awal hanya perlu makan sebiji pagi dan sebiji malam & untuk pesakit resdung kronik perlu makan 2 biji pagi dan 2 biji malam

Pesakit kencing manis boleh makan Sinus Care

Ibu menyusu sesuai untuk makan sinus care apabila umur bayi 6 bulan dan keatas

Amalkan Sinus Care tidak mempunyai sebarang pantang larang dan juga Sinus Care tiada masalah sekiranya dimakan semasa perut kosong

Pesakit darah tinggi sangat digalakkan untuk ambil sinus kerana salah satu kandungan sinus care iaitu kunyit dapat mencairkan darah

Sinus Care boleh diambil seawal umur 7 tahun dan keatas

Sinus Care boleh diambil seawal umur 7 tahun dan keatas

Untuk pembayaran di CDM, boleh buat bayaran terus ke nombor akaun

dan whatsapp ke nombor

https://hi.jomwasap.my/nakordersinuscare

error: Content is protected !!